agones live

Παρασκευή, Ιουλίου 8

Ντόρος με τα δαγκωμένα οπίσθια της Τόμας


Το πρόσφατο περιστατικό, όταν τα οπίσθιά της τράβηξαν το ενδιαφέρον ενός αλόγου κατά τη διάρκεια φωτογράφησής της στην Καλιφόρνια, στάθηκε αφορμή για να προκληθεί εκ νέου ντόρος γύρω από το όνομα της Αϊμοτζεν Τόμας.

Το 28χρονο μοντέλο και πρώην σταρ του ριάλιτι «Big Brother», που
είχε γίνει διάσημο κυρίως μετά την αποκάλυψη ότι είχε κοιμηθεί με τον ποδοσφαιριστή της Μάτζεστερ Γιουνάιτεντ Ράιαν Γκιγκς, προφανώς εκνεύρισε το άλογο που «συμπρωταγωνιστούσε» μαζί της στη φωτογράφηση, με αποτέλεσμα αυτό να της δαγκώσει τα οπίσθια. Η Ουαλή καλλονή, που έγινε αναγνωρίσιμη στο βρετανικό τηλεοπτικό κοινό μετά τη συμμετοχή της στον έβδομο κύκλο του «Μεγάλου Αδελφού», κάνει προφανώς τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ξεχαστεί το ερωτικό σκάνδαλο που διέσυρε το όνομά της.

Την εξάμηνη σχέση της με τον παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών Ράιαν Γκιγκς έφερε πρώτη στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα «Sun», χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα του Βρετανού ποδοσφαιριστή, καθώς είχε προηγηθεί εισαγγελική απόφαση που τον προστάτευε. Η ταυτότητα του διάσημου εραστή της ωστόσο δεν άργησε να αποκαλυφθεί, αρχικά μέσα από το Twitter και στη συνέχεια από δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου. Η ίδια τότε επέλεξε να εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή και κλαίγοντας να παρουσιάσει τον εαυτό της ως μεγάλο θύμα, καθώς, όπως είπε, μόνο το δικό της όνομα δεν προστατεύτηκε από όλη αυτή την ιστορία. Οπως είναι φυσικό, η αποκάλυψη είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν σύννεφα στον γάμο του Γκιγκς, ενώ εκείνη απέκτησε για πάντα τον τίτλο του «τρίτου προσώπου».

Η Τόμας άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο σε ηλικία 13 ετών στην Ουαλία και μέχρι τα 17 της είχε μετακομίσει στο Λονδίνο προκειμένου να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρο της μεγάλης καριέρας. Οταν τα μεγάλα πρακτορεία μοντέλων την απέρριψαν, λόγω ύψους, επέστρεψε στα θρανία και πήρε πτυχίο ψυχολογίας, ενώ παράλληλα κατάφερε να κάνει δυναμικό comeback μέσα από διαγωνισμούς ομορφιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: